Hyra DJ i Stockholm, Kalmar och Öland - DJ.se
PRISER

PRISER HYRA DJ, LJUD & LJUS I STOCKHOLM, KALMAR & ÖLAND

 

Vi har bra priser på DJ, ljud och ljus för alla typer av fester och evenemang i Stockholm, Kalmar och Öland. Boka en komplett paketlösning till fast pris, eller en helt skräddarsydd lösning efter dina önskemål. För oss är det viktigt att alltid leverera rätt lösning till varje fest. Vi hyr ut bra och skalbara ljudanläggningar med bästa ljudkvalitet från välkända märken som Nexo, Funktion One och Turbosound Floodlight. Skicka din förfrågan till oss och berätta mer om din fest så får du en offert helt kostnadsfritt.

HYRA DJ / PRISER

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 9.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till din fest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 50km fri transport inom Stockholm, Kalmar och Öland. Välkommen med förfrågan.

Paketlösning med DJ, Ljud & Ljus

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 8.995 kr

 

Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. Våra absoluta favoriter är Viktor Renberg, Andréas Ehmke "EMKE SAX" och Björn Sjölin.

VIKTOR RENBERG

DJ 3 TIMMAR

FRÅN 4.995 kr

 

För dig som har en egen ljudanläggning men vill hyra en professionell DJ till festen. Vi har mångsidiga DJs för alla typer av fester. Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker. Allt från partyklassiker till de senaste hitsen.
*Transport och DJ-utrustning tillkommer.

HYRA FUNKTION ONE PA SYSTEM

FRÅN 4.000 kr

 

Hyr ett PA system från Funktion One till din Undergroundklubb, Open Air eller Festival. Funktion One är kända från världens främsta nattklubbar för sin renhet, precision och tyngd. Vi hyr ut Funktion One ljud till alla typer av fester och evenemang i Stockholm. Läs mer om våra kompletta Dance Stack-lösningar.

FUNKTION ONE

HYR ETT TALPAKET
FRÅN 995 kr

 

En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör. I paketet ingår högtalare, stativ och trådlös mikrofon.
SUMMER CARRIBEAN PARTY

MED GOVERNOR ANDY

 

Boka ett "Summer Carribean Party" med Governor Andy till ditt bröllop eller företagsfest i Stockholm. Governor Andy levererar en fantastisk "Sound System Show" tillsammans med DJ eller liveband. Följ med på en härlig musikresa med karibiska rytmer, som skapar en varm "feel good" känsla i hela kroppen. Välkommen med din förfrågan.

GOVERNOR ANDY

MILJÖLJUS LED

FRÅN 495 KR

 

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra paketförslag på extra ljusinstallation till er fest.

RÖKMASKIN

FRÅN 395 KR

 

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er fest.

UV-LJUS LED

FRÅN 245 KR

 

Dekorera din festlokal med ett effektfullt UV-ljus. Detta gör att lokalen får ett festligare utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra UV-ljusinstallation till er fest.

 
Stockholm
Kalmar
Öland
 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED
I DIN FÖRFRÅGAN


  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 073-078 32 05 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE