PRISER

PRISER HYRA DJ, LJUD & LJUS I STOCKHOLM

 

Vi har bra priser på DJ, ljud och ljus för alla typer av fester och event i Stockholm. Hyr en komplett paketlösning till fast pris, eller en helt skräddarsydd lösning efter dina önskemål. För oss är det viktigt att alltid leverera rätt lösning till varje fest. Vi hyr ut bra och skalbara ljudanläggningar med bästa ljudkvalitet från välkända märken som Nexo, Funktion One och Turbosound Floodlight. Skicka din förfrågan till oss och berätta mer om din fest så får du en offert inom 24h.

HYRA DJ / PRISER

KOMPLETT LJUDPAKET

FRÅN 1.995 kr

 

Vi erbjuder kompletta ljudpaket med exceptionell ljudkvalitet som ger ett starkt men klart ljud utan öronpinande distortion. Resultatet blir att musiken låter bättre vilket i sin tur leder till en starkare evenemangsupplevelse. Välkommen att hyra ljud av oss.

DJ 3 TIMMAR

FRÅN 4.995 kr

 

För dig som har en egen ljudanläggning men vill hyra en professionell DJ till festen. Vi har mångsidiga DJs för alla typer av fester. Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker. Allt från partyklassiker till de senaste hitsen. Välkommen att boka DJ till din fest hos oss.

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 6.995 kr

 

Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. Våra absoluta favoriter är Viktor Renberg, Andréas Ehmke "EMKE SAX" och Bobby Blue.

VIKTOR RENBERG

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 9.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till din fest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 40km fri transport inom Stockholm. Välkommen med din förfrågan.

HYRA FUNKTION ONE PA SYTEM

FRÅN 4.000 kr

 

Hyr ett PA system från Funktion One till din Undergroundklubb, Open Air eller Festival. Funktion One är kända från världens främsta nattklubbar för sin renhet, precision och tyngd. Vi hyr ut Funktion One ljud till alla typer av fester och evenemang i Stockholm. Läs mer om våra kompletta Dance Stack-lösningar.

FUNKTION ONE

SUMMER CARRIBEAN PARTY

MED GOVERNOR ANDY

 

Boka ett "Summer Carribean Party" med Governor Andy till ditt bröllop eller företagsfest i Stockholm. Governor Andy levererar en fantastisk "Sound System Show" tillsammans med DJ eller liveband. Följ med på en härlig musikresa med karibiska rytmer, som skapar en varm "feel good" känsla i hela kroppen. Välkommen med din förfrågan.

GOVERNOR ANDY

Hyr ett talpaket till din fest i Stockholm - DJ.se

TALPAKET

FRÅN 995 kr

 

En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör. I paketet ingår högtalare, stativ och trådlös mikrofon.

MILJÖLJUS LED

FRÅN 495 KR

 

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra paketförslag på extra ljusinstallation till er fest.

Hyr ett komplett ljuspaket till din fest i Stockholm - DJ.se

KOMPLETT LJUSPAKET

FRÅN 995 kr

 

 

Vi hyr ut kompletta ljuspaket av hög kvalitet som smyckar ditt dansgolv med härliga ljuseffekter i vackra färgkombinationer. Med ett ljuspaket får du ett roligare dansgolv som leder til en bättre festupplevelse.

RÖKMASKIN

FRÅN 395 KR

 

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er fest.

Hyr ett Spotifypaket till din fest i Stockholm - DJ.se

SPOTIFYPAKET

FRÅN 3.995 kr

 

 

Hyr ett Spotifypaket och anslut en smartphone, läsplatta eller dator för att spela dina egna eller färdiga Spotifylistor. I paketet ingår 2 st QSC K12 högtalare, färdiga spellistor från Spotify, montering och demontering samt 100 km fri utkörning.

UV-LJUS LED

FRÅN 245 KR

 

Dekorera din festlokal med ett effektfullt UV-ljus. Detta gör att lokalen får ett festligare utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra UV-ljusinstallation till er fest.

 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED I DIN FÖRFRÅGAN

 

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 070-648 17 59 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE

073 - 078 32 05

boka@dj.se