Hyra DJ i Stockholm, Kalmar och Öland - DJ.se
FÖDELSEDAG

DJ TILL FÖDELSEDAGSFEST I STOCKHOLM

 

Alla tycker om musik i någon form, men vilken musik går just dina gäster igång på? Våra mångsidiga DJs spelar på alla typer av födelsedagsfester i Stockholm. 20-, 30-, 40- och 50-årsfester. Ett bra tips när du planerar din fest är att utgå från ett musiktema, t.ex. 80-tal. Boka en erfaren DJ som sätter fart på din födelsedagsfest och får dansgolvet att explodera. Skicka in din förfrågan till oss och berätta mer om din födelsedagsfest, så får du en offert helt kostnadsfritt.

HYRA DJ / DIN FEST / FÖDELSEDAG

MUSIKTEMA PÅ DIN FÖDELSEDAGSFEST 

 

Gör ett musiktema på din födelsedagsfest, t.ex. 80-tal. Tillsammans med en erfaren DJ från oss bestämmer du vilken musikinriktning du föredrar till din fest. Under festen läser även DJn av dina gäster på dansgolvet för att kunna göra den sista finjusteringen av musikmixen.


Om du inte har ett specifikt musiktema på din födelsedagsfest är det smart att blanda nytt och gammalt så att alla gäster kan vara med och dansa under hela festen. Våra skickliga DJs har bra koll på vilken musik som fungerar och vad som får gästerna att dansa och ha roligt hela kvällen.

Referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se

Skälby gård, Järfälla

Kombinerad 50- och 20-års fest


Jag och min son hade en kombinerad 20- och 50-års fest där Tomas spelade.


DJ Tomas var kanon!! ALLA tyckte att musiken var superbra!! Fem solar!


Många har i efterhand frågat vem Tomas var och kommenterat att han läste av publiken så bra!


Stort tack för ett magiskt drag!!


Tack!

:-)Marie

Referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se

Västerås slott, Västerås

40-fest


Hej,


Jag tycker du gjorde ett grymt jobb att hålla igång dansgolvet.


Fick precis den där känslan av att vi slutade på toppen som jag ville ha och det var uppenbart att många hade roligt på golvet.


Hälsningar

Peter

Referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda födelsedagskunder - DJ.se

Villa Pauli, Djursholm

Kombinerad 50- och 20-års fest


Varmt tack för en riktigt bra musikkväll! Vi var grymt nöjda med hela kvällen och alldeles särskilt med er. Samtliga kommentarer från de "vuxna" har varit att de hade så ont i fötterna hela helgen för det var så bra dans! Väldigt gott betyg alltså!


Jag har faktiskt inte någon förbättringskommentar, märkte att du var klart lyhörd för vad som funkade. Alla var väldigt glada och nöjda.


Vänliga hälsningar från

Gabrielle

BRA LJUD SÄTTER FART PÅ MUSIKEN

 

Om du vill du få den bästa festupplevelsen räcker det inte enbart med att ha den bästa DJn och musikmixen. Det krävs även att man har rätt förutsättningar i form av bra ljud om man verkligen vill att det skall hända något.


Hos oss kan du hyra kompletta ljudpaket med exceptionell ljudkvalitet som ger ett starkt men klart ljud utan öronpinande distortion. Resultatet blir att musiken låter bättre, vilket i sin tur leder till en starkare festupplevelse. Våra ljudpaket är skalbara för alla storlekar på födelsedagsfest.

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 9.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till din fest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 50km fri transport i Stockholm, Kalmar och Öland. Välkommen med förfrågan.

Paketlösning med DJ, Ljud & Ljus

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 8.995 kr


Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. Våra absoluta favoriter är Viktor Renberg, Andréas Ehmke "EMKE SAX" och Björn Sjölin.

VIKTOR RENBERG

SUMMER CARRIBEAN PARTY

MED GOVERNOR ANDY

 

Boka ett "Summer Carribean Party" med Governor Andy till ditt bröllop eller företagsfest i Stockholm. Governor Andy levererar en fantastisk "Sound System Show" tillsammans med DJ eller liveband. Följ med på en härlig musikresa med karibiska rytmer, som skapar en varm "feel good" känsla i hela kroppen. Välkommen med din förfrågan.

GOVERNOR ANDY

Boka talpaket till din födelsedagsfest

BOKA TALPAKET TILL DIN FÖDELSEDAGSFEST

 

Många av våra kunder brukar komplettera sin bokning med ett talpaket. En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör.

MILJÖLJUS SÄTTER FÄRG PÅ DIN FESTLOKAL

 

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra ljusinstallation till er födelsedagsfest.

HYR RÖKMASKIN TILL DIN FÖDELSEDAGSFEST

 

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er födelsedagsfest.

 
Stockholm
Kalmar
Öland
 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED
I DIN FÖRFRÅGAN


  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 073-078 32 05 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE