Hyra DJ i Stockholm, Kalmar och Öland - DJ.se
VÅRA DJS

HYRA DJ / VÅRA DJS

VÅRA DJS

 

Våra DJs får dina gäster att dansa hela natten lång genom att spela populära partylåtar du känner igen från radio och nattklubbsgolven, allt från gamla godingar till de senaste hitsen.


Vill du ha ett speciellt musiktema på din fest skräddarsyr våra erfarna DJs musikmixen helt efter dina önskemål. Vi ställer höga krav på våra DJs då vi alltid vill leverera den bästa musikmixen till varje fest. Våra Djs spelar på alla typer av fester och event i Stockholm, Kalmar och Öland. När du bokar en DJ från oss kan du vara säker på att du får kvalitet och en lyckad fest. Välkommen att boka DJ från oss till din fest.

DJ Tomas Blommé - DJ.se

DJ TOMAS BLOMMÉ

 

DJ Tomas Blommé är en professionell DJ och musikproducent som har spelat många år på klubbar, festivaler och fester runt om i världen. T.ex. i Miami, Barcelona, London och på Ibiza. Tomas har levt och andats musik så länge han minns och ägnar varje sekund av sin fritid åt att förbereda inför varje spelning. Med det försäkrar han att du kommer få den bästa festen någonsin, då han älskar att leverera fulla dansgolv och spela den musik som får gästerna att stanna kvar på dansgolvet hela natten lång. Tomas har sina rötter inom nattklubbsmusiken, men det finns nog ingen musikstil som han inte bemästrar. Han spelar allt från disco till det senaste och älskar att skräddarsy musikmixen efter olika teman. Om du vill boka honom till din fest får du se till att boka i tid då han är en av Stockholms mest anlitade DJs.

DJ Tuvacation - DJ.se

DJ TUVACATION

 

Tuva "DJ Tuvacation" Ekelund började sin DJ karriär i Paris där hennes karriär tog raketfart med stora spelningar. Numera är hon nyinflyttad från Oslo och har redan hunnit gästa DJ-båset på många av Stockholms klubbar. Med fokus på publiken läser hon av och bygger upp högsta möjliga feststämning. Räkna med ett högt tempo mellan låtbytena där klassiker blandas med aktuella hits. Disco, RnB, hiphop, latin, pop, rock och house blandas på ett genomtänkt sätt. Resultatet blir ett fullt dansgolv där gästerna bjuder på sig själva med dans, jubel och allsång. Målet är den roligaste festen någonsin!


Se video på DJ Tuvacation

DJ Janne Paul - DJ.se

DJ JANNE PAUL

 

DJ Janne Paul levererar alltid en fantastik mix av den senaste musiken blandat med klassiska partyhits som alla känner igen.


Janne har stor erfarenhet av att spela på alla typer av bröllopsfester, företagsevent och födelsedagsfester.


Vill du ha ett fullt och fartfyllt dansgolv hela festen är DJ Janne Paul den rätta DJn för dig.


Välkommen med din förfrågan.

DJ Jonake - DJ.se

DJ JONAKE

 

DJ Jonake "Nattens Drottning" är en av Sveriges främsta kvinnliga DJs och har varit resident DJ på Karlsson & Co, Kolingen 2013 samt Patricia 2014-. Hon har även spelat på klubbar som Berns och Sturecompagniet i Stockholm.

DJ Jonake spelar på både klubbar, bröllop och företagsfester. Jonake är en mycket rutinerad DJ som anpassar sin spelstil och musikval efter sin publik. Detta tillsammans med sin energi och utstrålning får dansgolvet att lyfta. 

Boka DJ Jonake till din fest.

DJ Dennis B - DJ.se

DJ DENNIS B

 

DJ Dennis B är en mycket erfaren DJ som kan konsten att leverera fulla dansgolv och göra kvällen oförglömlig.

Dennis musikstil är skapad efter 1000-talet spelningar på olika nattklubbar, bröllopsfester och företagsevent i Stockholm.

Ett urval av nattklubbar som Dennis har spelat på är bl.a. Wallmans Salonger, Blue Moon Bar, Aladdin, Harrys, Vinyl, Magget och Colosseum Nattklubb.

Boka Dennis till din bröllopsfest eller företagsfest.

DJ Christoffer Ekdahl - DJ.se

DJ Christoffer Ekdahl

 

DJ Christoffer Ekdahl har över 10 års erfarenhet från nattklubbar, festivaler, event samt fester i både USA, Danmark och Sverige. Där han bl.a. varit öppningsakt till Otto Knows, Dada Life, Adrian Lux.

Christoffer är idag resident DJ på The Soap Bar samt gästdj på flera nattklubbar i Stockholm. Utöver nattklubbar har Christoffer en gedigen erfarenhet inom företagsevent, privatfester så väl som bröllopsfester.


Boka Christoffer som ser fram emot att förgylla er kväll!

DJ Martin Sjöström - DJ.se

DJ Martin Sjöström

 

DJ Martin Sjöström har över 20 års erfarenhet från nattklubbar, event och bröllopsfester. 

Martin kan konsten att skapa magi på dansgolvet och spelar allt från det senaste till nostalgiska partyklassiker.

Boka DJ Martin Sjöström till din bröllopsfest eller företagsevent i Kalmar / Öland.


Välkommen med din förfrågan.

DJ Tobias Tolstoy - DJ.se

DJ TOBIAS TOLSTOY


Med många års erfarenhet som internationell DJ skapar DJ Tobias Tolstoy alltid den rätta känslan på dansgolvet. En perfekt mix av nya och gamla hits för att alla på festen ska trivas så bra som möjligt på dansgolvet.


Tobias spelar även lounge för mingelevent, samt är en av grundarna till en av Malagas största och mest populära nattklubbar.


Boka DJ Tobias Tolstoy till din fest.

BOKA DJ 3 TIMMAR

FRÅN 4.995 kr

 

Vi hyr ut mångsidiga DJs för alla typer av fester och evenemang i Stockhom. Bröllopsfester, Födelsedagsfester och Företagsfester. Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker, allt från partyklassiker till de senaste hitsen. Vi får dina gäster att dansa hela natten lång. Skicka in din förfrågan till oss så får du en offert inom 24h.

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 8.995 kr

 

Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. Våra absoluta favoriter är Viktor Renberg, Andréas Ehmke "EMKE SAX" och Björn Sjölin.

VIKTOR RENBERG

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 9.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till din fest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 40km fri transport inom Stockholm, Kalmar och Öland. Välkommen med förfrågan.

Paketlösning med DJ, Ljud & Ljus

HYRA FUNKTION ONE PA SYSTEM

FRÅN 4.000 kr

 

Hyr ett PA system från Funktion One till din Undergroundklubb, Open Air eller Festival. Funktion One är kända från världens främsta nattklubbar för sin renhet, precision och tyngd. Vi hyr ut Funktion One ljud till alla typer av fester och evenemang i Stockholm. Läs mer om våra kompletta Dance Stack-lösningar.

FUNKTION ONE

SUMMER CARRIBEAN PARTY

MED GOVERNOR ANDY

 

Boka ett "Summer Carribean Party" med Governor Andy till ditt bröllop eller företagsfest i Stockholm. Governor Andy levererar en fantastisk "Sound System Show" tillsammans med DJ eller liveband. Följ med på en härlig musikresa med karibiska rytmer, som skapar en varm "feel good" känsla i hela kroppen. Välkommen med din förfrågan.

GOVERNOR ANDY

 
Stockholm
Kalmar
Öland
 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED
I DIN FÖRFRÅGAN


  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 073-078 32 05 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE