Hyra DJ i Stockholm, Kalmar och Öland - DJ.se
DJ KALMAR

DJ TILL BRÖLLOP I KALMAR

 

Ska ni gifta er och behöver en riktigt bra DJ till er bröllopsfest i Kalmar? Då har ni hittat helt rätt. Vi har erfarna DJs som spelar den bästa musikmixen för alla smaker. Ingenting får bröllopsgästerna på så bra humör som när DJn spelar rätt musik som får dansgolvet att lyfta. En bröllopsfest brukar bedömas efter mängden dans. Dansar alla gäster fam till vickningen är festen lyckad. För oss är det viktigt att alltid leverera rätt DJ till varje fest. Skicka in er förfrågan oss och berätta mer om er bröllopsfest i Kalmar. Få offert helt kostnadsfritt.

HYRA DJ / DIN FEST / BRÖLLOP KALMAR

RÄTT DJ OCH MUSIK TILL BRÖLLOPSFESTEN

 

Vilken musik gillar dina gäster, hänger de med i det allra senaste eller är det "gamla godingar" som gäller? Musiken sätter stämningen och bestämmer tempot på festen. På bröllop med gäster i blandade åldrar spelar våra DJs i Kalmar både nytt och gammalt inom alla genrés. Allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen. Detta gör att alla kan vara med och dansa och ha roligt under hela bröllopsfesten.


DJ KALMAR

Våra skickliga och erfarna DJs i Kalmar skapar den bästa festkänslan genom att spela den perfekta musikmixen för alla smaker, oavsett om du har gäster från hela världen eller enbart från samma stad. Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla, samt kännas glad och energirik.


Om du har ett speciellt musiktema på din bröllopsfest skräddarsyr våra DJs musikmixen helt efter dina behov. Vi kan också hjälpa till med tips på bröllopsvalser, ingångsmusik och utgångsmusik m.m. Välkommen med en förfrågan.

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Ulriksdals Wärdshus, Solna

Bröllopsfest


Tomas, vi är oerhört nöjda med din insats i lördags! Du är otroligt duktig på att hålla folk kvar på dansgolvet och vi är supernöjda med att vi hittade just dig!


Igen, tusen tack för att du gav vår fest *untz untz*, vi har aldrig sett våra vänner och familjer dansa så mycket och ha så kul tidigare!


Vänliga hälsningar från

Jocke och Sara

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Villa Källhagen, Stockholm

Bröllopsfest


Hej!


Vill bara tacka för ett jättebra jobb. Alla gäster hade så fantasktisk roligt!!!! Fått massa tack kort.


Vi älskade musiken!!!!


Kommer absolut rekommendera er i framtiden!!!!


Tack

Poyee o Johne

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Casinot, Nynäs Havsbad, Nynäshamn Bröllopsfest


Vi kan verkligen varmt rekommendera DJ Tomas Blommé på DJ.se! Ett fantastiskt bemötande från första början. Trevligt, klart & tydligt vad de kunde erbjuda för paketlösningar. Återkopplade snabbt vid frågor vi hade.


Alla gästerna hade verkligen kul på dansgolvet & vi fick mycket positivt tillbaka att vi valt en sådan bra DJ! Tack för att du satte guldkant på vår stora dag.


Med vänliga hälsningar

Theres & Jesper

BOKA DJ, LJUD & LJUS TILL BRÖLLOPSFESTEN

 

Det är en hel del att hålla reda på när man ska boka DJ, ljud och ljus. Vilken DJ passar bäst till mitt bröllop, och vilken typ av ljud och ljus behöver jag till vår festlokal? 


Lugn, för att göra det så enkelt som möjligt har vi tagit fram färdiga paketlösningar till fasta priser. Vår mest populära lösning är vår kompletta paketlösning som snabbt har blivit en favorit bland våra bröllopskunder i Kalmar. Paketet inkluderar allt som behövs för en lyckad bröllopsfest.


Till varje fest handplockar vi även ut den bästa DJn, det bästa ljud- och ljuset baserat på era önskemål och efter vilken festlokal ni valt.


När du bokar en färdig paketlösning behöver du inte tänka på några detaljer eller att du har missat något. Vi tar hand om allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Välkommen med din förfrågan och berätta mer om er bröllopsfest och festlokal i Kalmar.

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 9.995 kr

 

Boka en komplett paketlösning till er bröllopsfest i Kalmar som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 100km fri transport inom Kalmar. Välkommen med er förfrågan.

Paketlösning med DJ, Ljud & Ljus

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 8.995 kr


Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. Våra absoluta favoriter är Viktor Renberg, Andréas Ehmke "EMKE SAX" och Björn Sjölin.

VIKTOR RENBERG

SUMMER CARRIBEAN PARTY

MED GOVERNOR ANDY

 

Boka ett "Summer Carribean Party" med Governor Andy till ditt bröllop eller företagsfest i Stockholm. Governor Andy levererar en fantastisk "Sound System Show" tillsammans med DJ eller liveband. Följ med på en härlig musikresa med karibiska rytmer, som skapar en varm "feel good" känsla i hela kroppen. Välkommen med din förfrågan.

GOVERNOR ANDY

Boka talpaket till din bröllopsfest

BOKA TALPAKET TILL DIN BRÖLLOPSFEST

 

Många av våra kunder brukar komplettera sin bokning med ett talpaket. En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör.

MILJÖLJUS SÄTTER FÄRG PÅ DIN FESTLOKAL

 

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra ljusinstallation till er bröllopsfest.

HYR RÖKMASKIN TILL DIN BRÖLLOPSFEST

 

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er bröllopsfest.

 
Kalmar
Öland
Stockholm
 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED
I DIN FÖRFRÅGAN


  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 073-078 32 05 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE