PRISER

PRISER HYRA DJ, LJUD & LJUS I STOCKHOLM

Vi har bra priser på DJ, ljud och ljus för alla typer av fester och event i Stockholm. Hyr en komplett paketlösning till fast pris, eller en helt skräddarsydd lösning efter dina önskemål. För oss är det viktigt att alltid leverera rätt lösning till varje fest. Vi hyr ut bra och skalbara ljudanläggningar med bästa ljudkvalitet från välkända märken som Nexo, Funktion One och Turbosound Floodlight. Skicka din förfrågan till oss och berätta mer om din fest så får du en offert inom 24h.

HYRA DJ / PRISER

KOMPLETT LJUDPAKET

FRÅN 1.995 kr

Vi erbjuder kompletta ljudpaket med exceptionell ljudkvalitet som ger ett starkt men klart ljud utan öronpinande distortion. Resultatet blir att musiken låter bättre vilket i sin tur leder till en starkare evenemangsupplevelse. Välkommen att hyra ljud av oss.

DJ 3 TIMMAR

FRÅN 2.995 kr

För dig som har en egen ljudanläggning men vill hyra en professionell DJ till festen. Vi har mångsidiga DJs för alla typer av fester. Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker. Allt från partyklassiker till de senaste hitsen. Välkommen att boka DJ till din fest hos oss.

BOBBY BLUE

SAXOFONIST

FRÅN 3.995 kr

Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. En av våra absoluta favoriter är Bobby Blue.

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 6.995 kr

Boka en komplett paketlösning till din fest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 40km fri transport inom Stockholm. Vi kallar paketlösningen för vårt Guldpaket. Välkommen med din förfrågan.

Hyr ett talpaket till din fest i Stockholm - DJ.se

TALPAKET

FRÅN 795 kr

En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör. I paketet ingår högtalare, stativ och trådlös mikrofon.

MILJÖLJUS LED

FRÅN 495 KR

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra paketförslag på extra ljusinstallation till er fest.

Hyr ett komplett ljuspaket till din fest i Stockholm - DJ.se

KOMPLETT LJUSPAKET

FRÅN 995 kr

Vi hyr ut kompletta ljuspaket av hög kvalitet som smyckar ditt dansgolv med härliga ljuseffekter i vackra färgkombinationer. Med ett ljuspaket får du ett roligare dansgolv som leder til en bättre festupplevelse.

RÖKMASKIN

FRÅN 395 KR

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er fest.

Hyr ett Spotifypaket till din fest i Stockholm - DJ.se

SPOTIFYPAKET

FRÅN 3.995 kr

Hyr ett Spotifypaket och anslut en smartphone, läsplatta eller dator för att spela dina egna eller färdiga Spotifylistor. I paketet ingår 2 st QSC K12 högtalare, färdiga spellistor från Spotify, montering och demontering samt 100 km fri utkörning.

UV-LJUS LED

FRÅN 245 KR

Dekorera din festlokal med ett effektfullt UV-ljus. Detta gör att lokalen får ett festligare utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra UV-ljusinstallation till er fest.


 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED I DIN FÖRFRÅGAN

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 070-648 17 59 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE

070-648 17 59

boka@dj.se

KONTAKTA OSS

 

070-648 17 59

Måndag - Fredag 09.00 - 20.00

Lördag - Söndag 11.00 - 19.00

 

DJSE Stockholm AB

boka@dj.se

Org. nr. 556995-6138