BRÖLLOP

DJ TILL BRÖLLOPSFEST I STOCKHOLM

Ingenting får bröllopsgästerna på så bra humör som när DJn spelar rätt musik som får dansgolvet att lyfta. Musiken sätter stämningen och bestämmer tempot på festen. En bröllopsfest brukar bedömas efter mängden dans. Dansar alla gäster fam till vickningen är festen lyckad. Vi har bra DJs för alla typer av bröllop. För oss är det viktigt att alltid leverera rätt DJ till rätt bröllopsfest. Skicka in din förfrågan till oss och berätta mer om ditt bröllop, så får du en offert inom 24h.

HYRA DJ / DIN FEST / BRÖLLOP

RÄTT DJ & MUSIK TILL VARJE BRÖLLOPSFEST

Vilken musik gillar dina gäster, hänger de med i det allra senaste eller är det "gamla godingar" som gäller? På bröllop med gäster i blandade åldrar spelar våra DJs både nytt och gammalt inom alla genrés. Allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen. Detta gör att alla kan vara med och dansa och ha roligt under hela bröllopsfesten.

 

Våra skickliga och erfarna DJs skapar den bästa festkänslan genom att spela den perfekta musikmixen för alla smaker, oavsett om du har gäster från hela världen eller enbart från samma stad. Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla, samt kännas glad och energirik.

 

Om du har ett speciellt musiktema på din bröllopsfest skräddarsyr våra DJs musikmixen helt efter dina behov. Vi kan också hjälpa till med tips på bröllopsvalser, ingångsmusik och utgångsmusik m.m.

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Ulriksdals Wärdshus, Solna

Bröllopsfest

 

Tomas, vi är oerhört nöjda med din insats i lördags! Du är otroligt duktig på att hålla folk kvar på dansgolvet och vi är supernöjda med att vi hittade just dig!

 

Igen, tusen tack för att du gav vår fest *untz untz*, vi har aldrig sett våra vänner och familjer dansa så mycket och ha så kul tidigare!

 

Vänliga hälsningar från

Jocke och Sara

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Villa Källhagen, Stockholm

Bröllopsfest

 

Hej!

 

Vill bara tacka för ett jättebra jobb. Alla gäster hade så fantasktisk roligt!!!! Fått massa tack kort.

 

Vi älskade musiken!!!!

 

Kommer absolut rekommendera er i framtiden!!!!

 

Tack

Poyee o Johne

Referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se
Läs fler referenser från våra nöjda bröllopskunder - DJ.se

Casinot, Nynäs Havsbad, Nynäshamn Bröllopsfest

 

Vi kan verkligen varmt rekommendera DJ Tomas Blommé på DJ.se! Ett fantastiskt bemötande från första början. Trevligt, klart & tydligt vad de kunde erbjuda för paketlösningar. Återkopplade snabbt vid frågor vi hade.

 

Alla gästerna hade verkligen kul på dansgolvet & vi fick mycket positivt tillbaka att vi valt en sådan bra DJ! Tack för att du satte guldkant på vår stora dag.

 

Med vänliga hälsningar

Theres & Jesper

BOKA DJ, LJUD & LJUS TILL BRÖLLOPSFESTEN

Det är en hel del att hålla reda på när man ska boka DJ, ljud och ljus till sinn bröllopsfest. Vilken DJ passar bäst till mitt bröllop, och vilken typ av ljud och ljus behöver jag?

 

Lugn, för att göra det så enkelt som möjligt har vi tagit fram färdiga paketlösningar till fasta priser. Vår mest populära paketlösning är guldpaketet som snabbt har blivit en favorit bland våra bröllopskunder. Guldpaketet inkluderar allt som behövs för en lyckad bröllopsfest.

 

Till varje guldpaket handplockar vi även ut den bästa DJn, ljud- och ljuset för just din bröllopsfest och dina önskemål.

 

När du bokar en färdig paketlösning behöver du inte tänka på några detaljer eller att du har missat något. Vi tar hand om allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

KOMPLETT PAKETLÖSNING

FRÅN 7.995 kr

Boka en komplett paketlösning till din bröllopsfest som innehåller allt du behöver för en lyckad fest. 3h DJ, kraftfull ljudanläggning, bra discoljus och 40km fri transport inom Stockholm. Vi kallar paketlösningen för vårt Guldpaket. Välkommen med din förfrågan.

BOKA SAXOFONIST TILL DIN BRÖLLOPSFEST

Om du vill sätta lite extra fart på din bröllopsfest är ett tips från oss att boka till en saxofonist. Saxofonisten spelar tillsammans med DJn för att höja tempot på festen ytterligare, och sätta fart på gästerna och dansgolvet. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister. En av våra absoluta favoriter är Bobby Blue.

Boka talpaket till din bröllopsfest

BOKA TALPAKET TILL DIN BRÖLLOPSFEST

Många av våra kunder brukar komplettera sin bokning med ett talpaket. En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör.

MILJÖLJUS SÄTTER FÄRG PÅ DIN FESTLOKAL

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er med ett bra förslag på extra ljusinstallation till er bröllopsfest.

HYR RÖKMASKIN TILL DIN BRÖLLOPSFEST

Med en rökmaskin eller hazer tar du dansgolvet till nästa nivå. Vi har bra rökmaskiner och hazers i olika storlekar från välkända märken som JEM, Martin Audio och Le Maitre. Vi hjälper er med ett bra förslag på rökmaskin till er bröllopsfest.


 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED I DIN FÖRFRÅGAN

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 070-648 17 59 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE

070-648 17 59

boka@dj.se

KONTAKTA OSS

 

070-648 17 59

Måndag - Fredag 09.00 - 20.00

Lördag - Söndag 11.00 - 19.00

 

DJSE Stockholm AB

boka@dj.se

Org. nr. 556995-6138