VÅRA DJS

HYRA DJ / VÅRA DJS

VÅRA DJS

Våra DJs får dina gäster att dansa hela natten lång genom att spela populära partylåtar du känner igen från radio och nattklubbsgolven, allt från gamla godingar till de senaste hitsen.

 

Vill du ha ett speciellt musiktema på din fest skräddarsyr våra erfarna DJs musikmixen helt efter dina önskemål. Vi ställer höga krav på våra DJs då vi alltid vill leverera den bästa musikmixen till varje fest. Våra Djs spelar på alla typer av fester och event i Stockholm. När du bokar en DJ från oss kan du vara säker på att du får kvalitet och en lyckad fest. Välkommen att boka DJ från oss till din fest.

DJ Tomas Blommé - DJ.se

DJ TOMAS BLOMMÉ

DJ Tomas Blommé är en professionell DJ och musikproducent som har spelat många år på klubbar, festivaler och fester runt om i världen. T.ex. i Miami, Barcelona, London och på Ibiza. Tomas har levt och andats musik så länge han minns och ägnar varje sekund av sin fritid åt att förbereda inför varje spelning. Med det försäkrar han att du kommer få den bästa festen någonsin, då han älskar att leverera fulla dansgolv och spela den musik som får gästerna att stanna kvar på dansgolvet hela natten lång. Tomas har sina rötter inom nattklubbsmusiken, men det finns nog ingen musikstil som han inte bemästrar. Han spelar allt från disco till det senaste och älskar att skräddarsy musikmixen efter olika teman. Om du vill boka honom till din fest får du se till att boka i tid då han är en av Stockholms mest anlitade DJs.

DJ Tuvacation - DJ.se

DJ TUVACATION

Tuva "DJ Tuvacation" Ekelund började sin DJ karriär i Paris där hennes karriär tog raketfart med stora spelningar. Numera är hon nyinflyttad från Oslo och har redan hunnit gästa DJ-båset på många av Stockholms klubbar. Med fokus på publiken läser hon av och bygger upp högsta möjliga feststämning. Räkna med ett högt tempo mellan låtbytena där klassiker blandas med aktuella hits. Disco, RnB, hiphop, latin, pop, rock och house blandas på ett genomtänkt sätt. Resultatet blir ett fullt dansgolv där gästerna bjuder på sig själva med dans, jubel och allsång. Målet är den roligaste festen någonsin!

 

Se video på DJ Tuvacation

DJ Janne Paul - DJ.se

DJ JANNE PAUL

DJ Janne Paul levererar alltid en fantastik mix av den senaste musiken blandat med klassiska partyhits som alla känner igen. Janne har stor erfarenhet av att spela på alla typer av bröllopsfester, företagsevent och födelsedagsfester.

 

Vill du ha ett fullt och fartfyllt dansgolv hela festen är DJ Janne Paul den rätta DJn för dig.

DJ Tobias Tolstoy - DJ.se

DJ TOBIAS TOLSTOY

Med många års erfarenhet som internationell DJ skapar DJ Tobias Tolstoy alltid den rätta känslan på dansgolvet. En perfekt mix av nya och gamla hits, för att alla på festen ska trivas så bra som möjligt på dansgolvet.

 

Tobias spelar även lounge för mingelevent, samt är en av grundarna till en av Malagas största och mest populära nattklubbar.

BOKA DJ 3 TIMMAR

FRÅN 2.995 kr

Vi hyr ut mångsidiga DJs för alla typer av fester och evenemang i Stockhom. Bröllopsfester, Födelsedagsfester och Företagsfester. Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker, allt från partyklassiker till de senaste hitsen. Vi får dina gäster att dansa hela natten lång. Skicka in din förfrågan till oss så får du en offert inom 24h.

BOBBY BLUE

BOKA SAXOFONIST

FRÅN 3.995 kr

Boka saxofonist Bobby Blue till din fest i Stockholm. Bobby spelar tillsammans med DJn för att få igång gästerna på och runt dansgolvet. Detta leder till att tempot på festen ökar, som i sin tur leder till mer dans och gladare gäster. Vi har ett bra urval av professionella saxofonister, och Bobby Blue är en av våra absoluta favoriter.


 
 
 
 
Saxofonist
Talpaket med trådlös mikrofon
Extra miljöbelysning
Rökmaskin
 
 

TIPS PÅ SAKER ATT TA MED I DIN FÖRFRÅGAN

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål
Ring vår festrådgivare 070-648 17 59 - DJ.se

RING VÅR FESTRÅDGIVARE

070-648 17 59

boka@dj.se

KONTAKTA OSS

 

070-648 17 59

Måndag - Fredag 09.00 - 20.00

Lördag - Söndag 11.00 - 19.00

 

DJSE Stockholm AB

boka@dj.se

Org. nr. 556995-6138