Bröllop
Boka DJ till ditt bröllop

Hyra DJ till bröllop

Hyr en erfaren DJ till din bröllopsfest. Våra skickliga DJs spelar den bästa musiken för alla smaker. Ingenting får gästerna på så bra humör som rätt musik. Musiken sätter stämningen och bestämmer tempot på festen. En bröllopsfest brukar bedömas efter mängden dans.

Dansar alla gäster fram till vickningen är festen lyckad.

Hyr ett DJ paket till bröllop

Det är en hel del att hålla reda på när man ska ha bröllopsfest, och därför rekommenderar vi varmt vårt guldpaket för bästa festupplevelse. I Guldpaketet ingår allt du behöver för att få en lyckad fest. Vi kallar även paketet för vår "all inclusive" lösning.

 

Du behöver inte tänka på några detaljer eller att du har missat något när du ska boka DJ till din bröllopsfest. Vi tar hand om allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Guldpaketet är mycket uppskattat och har snabbt blivit en favorit bland våra bröllopskunder som tycker att det känns tryggt, enkelt och bekvämt att veta att paketet täcker allt.

 

Silverpaketet passar bra för den mindre bröllopsfesten med med upp till 45 gäster. Det som skiljer paketen är att silverpaketet har ett enklare ljud utan bashögtalare samt mindre discoljus. Guldpaketet har ett kraftigare ljud med extra bashögtalare samt mer discoljus.

 

I våra paket ingår alltid 3h DJ, fri transport inom Stockholm (4 mil ToR) samt riggning och installation.

Extra speltid för DJ 795kr/h, extra transport 45kr/mil.

 

Vilken musik gillar dina gäster?

Hänger de med i det allra senaste eller är det gamla godingar som funkar bäst? På bröllopsfester med gäster i blandade åldrar spelar våra DJs både nytt och gammalt inom alla genrés så att alla kan vara med och dansa och ha roligt. Allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen.

 

Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla, samt kännas glad och energirik. Våra DJ:s gör alltid sitt yttersta för att skapa den bästa festkänslan för alla på bröllopsfesten.

 

Boka ett talpaket till din bröllopsfest

Många av våra kunder brukar komplettera sin bokning med ett talpaket. Paketet inkluderar högtalare, stativ och en trådlös mikrofon. En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör. Vi har talpaket från 795 kr.

 

Sätt färg på din festlokal med extra miljöljus

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er gärna med ett bra förslag på ljusinstallation till er bröllopsfest.

Vi har färdiga paket med LED-spotlights (4st) från 495 kr.


 
 
 
 
Talpaket med trådlös mikrofon fr. 795kr
Miljöbelysning fr. 495kr
 
 
Referenser DJ.se

Villa Källhagen, Stockholm, Bröllopsfest

 

Hej!

 

Vill bara tacka för ett jättebra jobb. Alla gäster hade så fantasktisk roligt!!!! Fått massa tack kort.

 

Vi älskade musiken!!!!

 

Kommer absolut rekommendera er i framtiden!!!!

 

Tack

Poyee o John

Checklista

För att du så snabbt som möjligt ska kunna få ett bra förslag/offert från oss, underlättar det om du kort beskriver din fest under "meddelande" i formuläret. Här följer några tips på bra saker att ta med i din förfrågan.

 

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (fr. kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål

 

Vi försöker att alltid svara inom 24 timmar. Så fort din förfrågan har besvarats får du ett e-postmeddelande.

 

Du kan alltid ringa till oss på 070-648 17 59

 

Vi har öppet alla dagar.

Referenser DJ.se

Ulriksdals Wärdshus, Solna, Bröllopsfest

 

Hej!

 

Vi är oerhört nöjda med din insats i lördags! Du är otroligt duktig på att hålla folk kvar på dansgolvet och vi är supernöjda med att vi hittade just dig!

 

Igen, tusen tack för att du gav vår fest *untz untz*, vi har aldrig sett våra vänner och familjer dansa så mycket och ha så kul tidigare!

 

Vänliga hälsningar från

Jocke och Sara

DJ.se

Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker.

KONTAKTA OSS:

Måndag - Söndag 09:00 - 20:00

070-648 17 59

boka@dj.se

 

Skicka in din förfrågan till oss så får du en offert inom 24h.

FÖLJ OSS PÅ:

 

Följ oss på Facebook