Bröllop
Boka DJ till bröllop

Boka DJ till bröllop

Hyr en erfaren DJ till din bröllopsfest. Våra skickliga DJ:s spelar den bästa musiken för alla smaker. Ingenting får gästerna på så bra humör som rätt musik. Musiken sätter stämningen och bestämmer tempot på festen. En bröllopsfest brukar bedömas efter mängden dans.

Dansar alla gäster fram till vickningen är festen lyckad.

Boka ett DJ paket till bröllopsfesten

Det är en hel del att hålla reda på när man ska ha bröllopsfest, och därför rekommenderar vi varmt vårt guldpaket för bästa festupplevelse. I Guldpaketet ingår allt du behöver för att få en lyckad fest. Vi kallar även paketet för vår "all inclusive" lösning.

 

Du behöver inte tänka på några detaljer eller att du har missat något när du ska boka DJ, ljud och ljus till din bröllopsfest. Vi tar hand om allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund. Guldpaketet är mycket uppskattat och har snabbt blivit en favorit bland våra bröllopskunder som tycker att det känns tryggt, enkelt och bekvämt att veta att paketet täcker allt som behövs för en lyckad fest.

 

Silverpaketet passar bra för den mindre hemmafesten. Det som skiljer paketen är att silverpaketet har ett enklare ljudsystem utan bashögtalare samt mindre discoljus. Guldpaketet har ett kraftigare ljud med extra bashögtalare samt mer discoljus.

 

I våra paket ingår alltid 3h DJ speltid, 40 km fri transport samt riggning och installation. Extra speltid för DJ 795kr/h och extra transport 45kr/mil.

 

Skicka in din förfrågan till oss och berätta mer om din bröllopsfest så hjälper vi dig med ett bra paketförslag.

 

Vilken musik gillar dina gäster?

Hänger dina gäster med i det allra senaste eller är det gamla godingar som funkar bäst? På bröllop med gäster i blandade åldrar spelar våra DJ:s både nytt och gammalt inom alla genrés så att alla kan vara med och dansa och ha roligt. Allt från populära bröllopsklassiker till de senaste hitsen.

 

Musiken ska ge en lätt och lekfull känsla för alla, samt kännas glad och energirik. Våra DJ:s gör alltid sitt yttersta för att skapa den bästa festkänslan för alla på bröllopsfesten.

 

Boka ett talpaket till din bröllopsfest

Många av våra kunder brukar komplettera sin bokning med ett talpaket. Paketet inkluderar högtalare, stativ och en trådlös mikrofon. En talanläggning är ett bra alternativ att säkra upp så att även den äldre generationen hänger med i talen, och inte missar något på grund av att de inte hör. Vi har talpaket från 795 kr.

 

Sätt färg på din festlokal med extra miljöljus

Smycka din festlokal med vackra ljuspelare i effektfulla färger. Detta gör att lokalen får ett festligare och mer exklusivt utseende. Vi hjälper er gärna med ett bra förslag på extra ljusinstallation till er bröllopsfest. Vi har färdiga paket med LED-spotlights (4st) från 495 kr.

Referenser DJ.se

Ulriksdals Wärdshus, Bröllopsfest

 

Hej!

 

Tomas, vi är oerhört nöjda med din insats i lördags! Du är otroligt duktig på att hålla folk kvar på dansgolvet och vi är supernöjda med att vi hittade just dig!

 

Igen, tusen tack för att du gav vår fest *untz untz*, vi har aldrig sett våra vänner och familjer dansa så mycket och ha så kul tidigare!

 

Vänliga hälsningar från

Jocke och Sara

Referenser DJ.se

Villa Källhagen, Bröllopsfest

 

Hej!

 

Vill bara tacka för ett jättebra jobb. Alla gäster hade så fantasktisk roligt!!!! Fått massa tack kort.

 

Vi älskade musiken!!!!

 

Kommer absolut rekommendera er i framtiden!!!!

 

Tack

Poyee o John

Boka ett Nexo Guldpaket med extra bashögtalare till bröllopsfesten DJ.se

Guldpaket - Våra kunders favorit!

Guldpaketet har snabbt blivit en favorit bland våra kunder, och passar perfekt till t.ex. bröllopsfesten. I paketet ingår 3h DJ, kraftfull ljudanläggning 2 st Nexo PS10-R2 topphögtalare, 2 st Nexo LS600 bashögtalare, större discoljus inklusive ljussättning, 40 km fri transport, riggning och installation. Extra speltid DJ 795kr/h.

 

6.995 kr


 
 
 
 
Talpaket med trådlös mikrofon fr. 795kr
Miljöbelysning fr. 495kr
 
 
Boka ett Nexo Silverpaket utan bashögtalare till bröllopsfesten DJ.se

Silverpaket

Passar utmärkt till den mindre hemmafesten. I paketet ingår 3h DJ, mindre ljudanläggning topphögtalare på stativ, mindre discoljus inklusive ljussättning, 40 km fri transport. Riggning och installation sker ca 1h innan dansgolvet öppnar. (Bashögtalare ingår ej.) Extra speltid DJ 795kr/h.

 

4.995 kr

Offert inom 24h

För att du så snabbt som möjligt ska kunna få ett bra förslag/offert från oss, underlättar det om du kort beskriver din bröllopsfest, samt extra önskemål under "meddelande" i formuläret. Här följer några tips på bra saker att ta med i din förfrågan.

 

  • Datum för event
  • Antal gäster
  • Adress festlokal
  • Typ av musik som önskas
  • Önskad speltid (T.ex. mellan kl.22-01)
  • Kort beskrivning av program
  • Övriga önskemål

 

Vi försöker att alltid svara inom 24 timmar. Så fort din förfrågan har besvarats får du ett e-postmeddelande.

 

Du kan alltid ringa till oss på 070-648 17 59, vi har öppet alla dagar.

Pioneer DJ Allen&Heath Shure Labgruppen Martin Audio JBL Turbosound Nexo PS
DJ.se

Våra DJs spelar den bästa musiken för alla smaker.

KONTAKT

Måndag - Söndag 09:00 - 20:00

070-648 17 59

boka@dj.se

 

Skicka in din förfrågan till oss så får du en offert inom 24h

FÖLJ OSS PÅ

 

Följ oss på Facebook